Pravdupovediac sa mi to nepáči… (homosexualita)

9. novembra 2020, pravdupovediac, Nezaradené


Nepatrím do skupiny ľudí, kt. si myslia, že sú už starší. 33 rokov mi príde ešte celkom ok. Násťročným už možno tak  nerozumiem,ale už len tým že si to uvedomujem som k ním o  krok bližšie .

Dokonca mám aj pár vrások, ale budem úprimná, tie sú  z večného smiechu a také vrásky sú prípustné, ba priam až vítané.

Aby som ale prišla k pointe tohto myšlienkového sledu.
Zvyknem v poslednej dobe pozerať Netflix. To, čo mi  priam  bije do očí je láska k rovnakému pohlaviu. Ba priam mi to príde, ako keby  to malo byť hlavné posolstvo celej aplikácie. Nedbám, v jednom, dvoch filmoch či seriáloch…  Je to ale všade, pretkané skrz na skrz… hmm

Úprimne poviem, keby som mala  mať teraz cca 12-13 rokov a bolo by mi takto podsúvané, že muž a žena nie je jediná možnosť a že je to vpodstate úplne fajn, lebo veď aj dve ženy, či dvaja muži môžu tvoriť plnohodnotnú rodinu tak som zvedavá čo všetko by som v mladom veku vyskúšala. Neviem si ani predstaviť, že príde za mnou môj syn a povie že ho priťahujú muži. Keď som mala 12-13 rokov, ani som len netušila, že takéto niečo existuje. Nie, že by to bolo tabu, ale nebol dôvod takéto niečo riešiť a vnárať sa do takéhoto sveta. Teraz mám pocit že  naše deti nebudú skúšať intímne spojenie len s opačným pohlavím,ale budú chcieť skúsiť aj niečo iné. Muž s mužom  a žena so ženou bude skôr chlapec s chlapcom a  dievča s dievčaťom.
Ako to poznačí naše deti a ako to poznačí ďalšie generácie?
Netuším, ale asi sa budem musieť pripraviť na zmenu. Zatiaľ mi  to ale  nepríde normálne…